Fiets niet meer in gebruik?

Hebt u een fiets, maar gebruikt u deze niet meer? Dan is de Stichting Leergeld Tilburg daar heel blij mee. De fiets wordt zo nodig opgeknapt en beschikbaar gesteld aan kinderen die naar school moeten fietsen.
 
Stichting Leergeld
In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!
 
Via 105 lokale Leergeld stichtingen, die samen actief zijn in 72% van alle Nederlandse gemeenten, biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.
 
Meer informatie
Zr. Veerle De Belder heeft in Tilburg contact met de Stichting Leergeld, o.a. over de fietsen. Zij hoort graag van u. U kunt haar bereiken via e-mail veerledebelder@gmail.com.
U kunt ook contact opnemen met Stichting Leergeld via de website www.leergeld.nl.
 

 

« Terug naar overzicht