Sleuteloverdracht verpleeghuis

Op 17 juni 2019 vond de officiële overdracht plaats van het nieuwe verpleeghuis aan de Oude Dijk Tilburg plaats. Aannemer Nico van Gisbergen droeg het gebouw officieel over aan de Nederlandse provincie. Hierna droeg provinciale overste Zr. Marie-Thérèse Brinkmann de sleutel over aan de huurder van het gebouw, zorgorganisatie De Wever.
 
Aannemer Nico van Gisbergen droeg het gebouw officieel over aan de Nederlandse provincie. Na het tekenen van de documenten overhandigde hij de sleutel van het nieuwe gebouw aan provinciale overste Zr. Marie-Thérèse Brinkmann. Daarbij gaf hij de sleutel terug van het oude gebouw (het Ontmoetingscentrum), die de bouwers in bruikleen hadden.
 
Sleuteloverdracht aan huurder
Na de overdracht droeg Zr. Marie-Thérèse Brinkmann het gebouw over aan zorgorganisatie De Wever, die het gebouw huurt. Hierbij droeg zij de sleutel de ze had ontvangen van dhr. Van Gisbergen over aan Gerard Snoeren, manager Wonen bij De Wever.
 
Woorden van dank
Tijdens de gezellige en ontspannen middag bedankte Zr. Marie-Thérèse Brinkmann iedereen voor hun inzet: de architecten, de aannemer en onderaannemers en de medewerkers van de Nederlandse Provincie. 
 
Verhuizing verpleeghuis
Bovendien wenste zij zorgorganisatie De Wever veel succes met de verhuizing die op 2 en 3 juli a.s. plaatsvindt, en veel geluk in het nieuwe gebouw. Manager Wonen, dhr. Gerard Snoeren, heeft beloofd om als een goed huisvader voor het gebouw te zorgen.
 
Meer foto's vindt u in het foto-album Herontwikkeling Oude Dijk/ Kloosterstraat 10, 2019.
 
 
 
« Terug naar overzicht