Het jaar van de verhuizing

Het nieuwe jaar is van start gegaan, evenals de bouwactiviteiten in de kloostertuin achter de Oude Dijk, Tilburg. 2019 wordt het jaar waarin bouwfase 1 zal worden opgeleverd. 2019 wordt het jaar van 'De grote verhuizing'. Zo'n 60 zusters zullen medio 2019 verhuizen. Maar voordat het zover is, moet er nog veel gebeuren. 
 
Binnen afzienbare tijd zullen alle steigers verdwenen zijn. Dan verandert er voorlopig aan de buitenkant niet veel meer. Hierna wordt met name binnen in de gebouwen gewerkt, laten Tithia Adema, architect intramurale verpleeghuis [BBM-architecten], en Frank van Kemenade, uitvoerder Van Gisbergen weten.
 
Glazen verbindingsgang
Ook is een start gemaakt met de glazen gang, die de nieuwbouw met het Ontmoetingscentrum verbindt. Deze week starten de werkzaamheden voor de fundering van deze verbindingsgang.
 
 
Meer informatie over de herontwikkeling Oude Dijk/Kloosterstraat 
U kunt de bouw volgen via de foto’s en filmpjes op deze website. 

 

« Terug naar overzicht