Update Bouw

Na het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw vorige maand zijn de bouwwerkzaamheden volop doorgegaan. Tijd voor een korte update hoe de nieuwbouw van 40 appartementen vordert en de (ver)bouw van een deel van het monumentale Moederhuis tot een verpleeghuisvoorziening. 

40 appartementen (nieuwbouw)
De cementdekvloeren in het hele gebouw zijn gereed en ook het metselwerk is al een heel eind op dreef. 
 
Duif
De metselaars zijn begonnen met het vogelmotief op de gevel van het 40 appartementengebouw dat in aanbouw is. Die muur ‘kijkt uit' op de plaats waar de gymzaal van de voormalige Jozefmavo heeft gestaan.
 
Intramurale verpleeghuis (nieuwbouwvleugel + oudbouw)
Ook hier vordert het metselwerk. Het wandtegelwerk in de badkamers en het aanleggen van de vloerverwarming zijn bijna gereed. De leidekker is bezig aan de voorgevel van de Oude Dijk. Binnenkort start de glaszetter.
 
Meer informatie en foto's over de herontwikkeling Oude Dijk/Kloosterstraat 2018 vindt u in het Foto-album 2018.
 
 
« Terug naar overzicht