Briefing Generaal bestuur

Als Nederlandse provincie maken wij deel uit van de internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid. Per 1 januari 2018 telt de congregatie 494 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen. In 2018 zijn elf leken in Brazilië een geassocieerd lidmaatschap aangegaan. Het internationale bestuur is gevestigd in Nederland. 

Zo'n zes keer per jaar worden de zusters wereldwijd via de Briefing van het Generaal bestuur geïnformeerd.

De meest recente uitgave van de Briefing kunt u hier downloaden: Briefing december 2018 (pdf)

U kunt ook voorgaande briefings downloaden.

Meer informatie
Op de website www.sistersofcharity.nl vindt u meer informatie over de congregatie wereldwijd.
 
 
« Terug naar overzicht