Doe mee met Vredesweek 2018

Ieder jaar organiseert PAX de Nationale Vredesweek. In het hele land worden honderden activiteiten georganiseerd: van filmavonden tot festivals, van vieringen tot debatten. De Vredesweek 2018 vindt plaats van 15 – 23 september 2018. Het thema is dit jaar ‘Generaties voor vrede’. 
 
Door de generaties heen, in wat voor situatie dan ook, staan steeds weer mensen op voor vrede. Het thema van de Vredesweek is dit jaar dan ook Generaties voor vrede. Oud en jong kunnen veel aan elkaar hebben op weg naar een vreedzame wereld.
 
Vredesvieringen
De zusters van de Commissie Missie Ontwikkeling en Vrede hebben, evenals voorgaande jaren, een vieringenboekje samengesteld. In de Vredesweek maken de pastores hiervan gebruik in de vieringen voor de zusters in Arnhem, Raalte en Tilburg. 
 
Doe ook mee
Wil je dit jaar deelnemen aan een activiteit of met het thema aan de slag? Meer informatie, tips en materialen, vindt u op de website van de Vredesweek.
 

 

« Terug naar overzicht