Blad 'Zusters' nr. 66 verschenen

De 66e editie van ons kwartaalblad 'Zusters' komt deze week van de drukker. Voor deze najaarseditie hebben we weer een keuze gemaakt uit de vele onderwerpen die leven in de Nederlandse Provincie.
 
Marion Wolters, voormalig coördinatrice in Angeli Custodes, blikt terug op de (bijna) 20 jaren waarin ze bij de zusters in Raalte werkte. Judith de Raat vertelt over haar eerste 100 dagen als bestuurssecretaris en hoofd bestuursbureau van de Nederlandse provincie. De nieuwe pastores in Mater Misericordiae, Miranda Vroon-van Vugt en Rikie Bansberg, kijken verwachtingsvol uit naar wat komen gaat. Zusters namen een kijkje in de nieuwe woonruimten. In Diessen houdt dorpscoöperatie Wij-Wel de barmhartige levenshouding van de zusters in ere.
 
Meer over de inhoud van deze uitgave vindt u op: Blad Zusters nr. 66.
 
Goed om te weten:
  • Het informatieblad 'Zusters' verschijnt vier keer per jaar. 
  • 'Zusters' is ook in gesproken vorm beschikbaar. 
  • U kunt zich gratis abonneren het blad.
 
 
« Terug naar overzicht