Magazine Zusters

De Nederlandse Provincie van de Zusters van Liefde geeft vier maar per jaar het magazine ZUSTERS uit. Het is een magazine vol inspiratie en informatie over de zusters, hun charisma, hun levenswerk, hun maatschappelijke betrokkenheid. ZUSTERS is ook in gesproken vorm beschikbaar. U kunt zich hier gratis abonneren op het blad ZUSTERS. 

Neem alvast een voorproefje: 

Het juninummer van Zusters is vers van de pers

Lees in dit nummer over de heringebruikname van de volière in de kloostertuin. Over hoe zr. Francis van Rooijen er nieuw leven in uitzette. Lees over de borduurhobby van zr. Thea Kortijendijk en het 'monnikkenwerk' dat daarin schuilt. Jos Bergs, oud-bestuursadviseur van de zusters, vertelt over zijn betrokkenheid bij zusters en onze gastcolumnist zr. Sara Böhmer schrijft over de betekenis van 'er voor elkaar zijn'. 

De middenpagina's van het blad zijn gereserveerd voor vele corona-blijken-van-steun. 

Daarna komt Ibrahim in beeld, die vertelt hoe het is om als vluchteling nieuwe grond onder de voeten krijgen, in Tilburg, daarbij verwelkomd door de Zusters van Liefde. Alzheimer, Corona en pastor Annelies Rosier maken het blad compleet. 

Hopelijk biedt het lezen van dit blad een moment van afleiding, een glimlach, een mooie herinnering en draagt het blad ook bij aan de onderlinge verbondenheid en saamhorigheid. 

Veel leesplezier.