Bezield verband

Bezield verband Zusters van Liefde organiseert bijeenkomsten voor mensen die geïnteresseerd zijn in de spiritualiteit van de Zusters van Liefde. De bijeenkomsten staan in het teken van het charisma van de Congregatie: barmhartigheid, eenvoud en godsvertrouwen en daaruit voortvloeiend gastvrijheid en gemeenschap zijn. De bespreking van de thema's gebeurt aan de hand van de Bijbel en persoonlijke ervaringen. Er is veel aandacht voor het delen met elkaar en samen vieren.

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten vinden plaats op zaterdagochtenden in het Generalaat, Hinthamerstraat 164, 5211 MV te ’s-Hertogenbosch. Deze staan open voor nieuwe belangstellenden. Gemiddeld zijn zo'n 40 mensen aanwezig. 
 
Je bent van harte welkom vanaf 9.30 uur voor een kopje koffie. De bijeenkomsten beginnen om 10.00 uur. Rond 13.00 uur sluiten we af met een gezamenlijke lunch. We vragen een bijdrage van € 5,- per bijeenkomst of € 25,- voor het hele seizoen.
 
Seizoen 2019 / 2020
Het hoofdthema voor dit seizoen luidt: In goed gezelschap.
In goed gezelschap mag je er zijn, kun je thuiskomen. In goed gezelschap ontmoet je de ander. In goed gezelschap kun je je ook wel eens eenzaam voelen. In goed gezelschap heb je oog voor verschillen en tenslotte ervaar je in goed gezelschap verbinding. 
 
In seizoen 2019/2020 komen we op de volgende zaterdagen bijeen: 
  • 12 oktober 2019: ‘Thuiskomen’
  • 30 november 2019: ‘Ontmoeten’
  • 1 februari 2020: ‘Eenzaamheid’
  • 21 maart 2020: ‘Oog voor verschillen’
  • 16 mei 2020: ‘Verbinding’
Laat u inspireren!
Voor en tijdens iedere bijeenkomst reiken we inspiratiemomenten aan. U kunt ze teruglezen op deze website: Laat u inspireren!
 
Meer informatie en aanmelden
Voor nadere informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met mevrouw Karien Janssen: janssen@sistersofcharity.nl