Zusters op bedevaart naar Lourdes

Na maandenlange voorbereidingen was het woensdag 9 mei jl. eindelijk zover: 69 bewoners en medewerkers van verschillende ZGR-woonzorglocaties in Salland gingen op een zesdaagse bedevaart naar Lourdes. Onder hen zusters, bewoners en medewerkers van woonzorgcentrum Angeli Custodes in Raalte.
 
Een van de hoogtepunten was de lichtprocessie. “In een lang lint van bewegende lichtjes meebewegen, gaf een intens gevoel van verbondenheid,” aldus Moni Klein Gunnewiek, pastor in Angeli Custodes.
 
Meer informatie
  • Op de middenpagina’s van het blad 'Zusters' van deze maand staat een verslag in woord en beeld van deze indrukwekkende reis.
  • Op de website van ZGR, organisatie voor zorg, wonen en welzijn in Salland is de blog ZGR gaat naar Lourdes bijgehouden. Hier kunt u de reiservaringen van de bedevaartgangers van dag tot dag volgen.

    

« Terug naar overzicht