Duurzaamheid aan de Oude Dijk

Onlangs is met onze energieleverancier een nieuwe overeenkomst gesloten voor de levering van elektriciteit op de Oude Dijk, Tilburg. Daarbij is specifiek gevraagd naar groene stroom, zodat we een bijdrage leveren aan een schoner milieu.
 
Onze energieleverancier heeft hierop een aanbod gedaan voor levering van groene stroom met zogenaamde Groen Garanties. Dit zijn certificaten die garanderen dat de elektriciteit duurzaam is opgewekt door middel van waterkracht, zon of biomassa-installaties.
 
Schoner milieu
Dankzij deze Groen Garanties, die door een onafhankelijke instantie worden gecontroleerd, weten we zeker dat onze elektriciteit wordt opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen. Daarmee leveren we een bijdrage aan een schoner milieu. 
 
« Terug naar overzicht