Duurzame schoonmaakartikelen

Vanaf 1 februari 2018 werken we in ons Ontmoetingscentrum aan de Oude Dijk en in woonzorgcentrum Mater Misericordiae Tilburg met duurzame schoonmaakartikelen. Het gaat om plantaardige schoonmaak- en hygiëneproducten, die vriendelijk zijn voor het milieu en veilig voor mensen. 
 
Het gebruik van deze natuurlijke, duurzame producten zorgt ervoor dat de ecologische voetafdruk van onze organisatie weer kleiner wordt. En daar zijn we best trots op!
 
Geheel plantaardig
De ingrediënten voor deze schoonmaakproducten zijn geheel plantaardig. Zij zijn afkomstig uit hernieuwbare bronnen: bijproducten van de agro- en voedselindustrie op basis van suikerbiet, mais, stro- of tarwezemelen en kokosnoot. De producten voldoen aan de criteria van het Europese Ecolabel, het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten.
 
Biologisch afbreekbaar
Alle producten zijn 100% biologisch afbreekbaar en bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, quaternaire ammonium-, chloor-, fosfaat- of oxide-verbindingen.
 
 
 
 
« Terug naar overzicht