Afscheid Julia Burgers

Per maart 2018 is bestuurssecretaris mevr. Julia Burgers met pensioen. In die functie heeft zij zich in de afgelopen tien jaar bijzonder waardevol, betrokken en deskundig ingezet voor onze Nederlandse provincie. Op donderdagmiddag 1 maart a.s. heeft zij afscheid genomen o.a. met een receptie in de aula van Mater Misericordiae. Julia wil iedereen graag bedanken. 
 

Ze schrijft: “Het was voor mij een fantastisch afscheid op donderdag 1 maart jl. Ik heb erg genoten van het interne afscheid met mijn collega’s in het provincialaat en het ontmoetingscentrum. En ik heb genoten van de mooie woorden van zuster Marie-Thérèse namens het provinciaal bestuur. En van de aanwezigheid van velen, zusters, collega’s en genodigden van buiten, in de grote kapel tijdens de lezing van gastspreker Jaap Bressers en nadien tijdens de gezellige receptie in de aula van Mater Misericordiae.

Dank u wel voor alle warmte, lieve kaarten, prachtige cadeaus en mooie bloemen. Een onvergetelijk afscheid, waar ik tot in lengte van jaren op terug kan kijken.

Hartelijke groet en alle goeds!"

 

 

« Terug naar overzicht