Artikel over Rotterdamse zusters

In de Scheepsvaartkrant van december 2017 staat een artikel over de zusters Laetitia, Adrienne en Mathea. Deze drie zusters verhuisden eind 2016 naar Tilburg. Na 50 jaar wonen en werken in Rotterdam. In het artikel blikken de zusters terug op hun liefdewerk in Rotterdam en vertellen zij hoe het nu, na een jaar in Tilburg te wonen, met hen gaat. Het verhaal is de moeite van het lezen waard!

De drie Rotterdamse zusters staan ook wel bekend als 'de zusters van het schippersinternaat'. Zij hebben altijd veel pastoraal werk gedaan voor schippers en hun gezinnen, via het (Katholiek Sociaal Cultureel Centrum (KSCC) Rotterdam.

Download het Artikel (pdf): 'Internaatzusters Laetitia, Adrienne en Mathea genieten van hun oude dag in Tilburg.' (Scheepvaartkrant, 20-12-2017)

 

 

« Terug naar overzicht