Nieuws

Op 27 juni jl. zijn 11 zusters, op uitnodiging van de fraters cmm, meegegaan met het jaarlijkse uitstapje van de fraters. Ze hebben genoten van een heerlijke dag op de Veluwe. 

 ...

Op maandagmiddag 9 juli 2018 hebben zusters in drie groepen een rndlieidng gekregen door de bouw in de Tilburgse kloostertuin. Architect Tithia Adema liet de zusters renovatie en uitbreiding zien van het monumentale voormalige ontmoetingscentrum aan de Oude Dijk. Hier worden ruimtes voor...

De Beweging van Barmhartigheid bestaat 20 jaar. Dat wordt op zaterdag 1 september 2018 gevierd met het feestelijk festival: 'Vier de veelkleurigheid van Compassie'. Het festival vindt plaats in kloosterhotel ZIN in Vught en begint om 12.30 uur. Reserveer alvast in uw agenda!
...
Op zondag 21 oktober a.s., om 14.30 uur, wordt in het Muziekgebouw te Eindhoven een samenzang georganiseerd ‘1000 Stemmen zingen Oosterhuis’. Het is een jubileumconcert ter gelegenheid van de 85e verjaardag van Huub Oosterhuis. Oosterhuis zal bij dit concert aanwezig zijn en het programma...
Op maandag 16 juli a.s. is het 12,5 jaar geleden dat mevr. Marion Diender in dienst kwam bij de congregatie. Ze begon als coördinatrice van de wooneenheden in woonzorgcentrum Mater Misericordiae. Sinds 2014 werkt zij als locatiehoofd. Dit heuglijke feit vieren zusters en medewerkers die...

Het pastoresteam van de zusters in Mater Misericordiae is uitgebreid met twee pastores. Op dinsdag 3 juli 2018 hebben Miranda Vroon-van Vugt en Rikie Bansberg tijdens een mooie Eucharistieviering hun zendingsopdracht gekregen en aanvaard.

Tijdens deze bijzondere viering stelden...

Op 25 juni jl. was er weer een inloopochtend in 'Bouwstenen' in Mater Misericordiae, Tilburg. Net als vorige keren was er veel belangstelling voor. Zusters en medewerkers lieten zich graag informeren over de laatste stand van zaken van de herontwikkeling.

Ditmaal was er een...

U weet het vast al: er wordt gebouwd aan de Oude Dijk, Tilburg. De hijskraanmachinist maakte op 7 juni 2018 een filmpje op grote hoogte. Hierop kunt u het bouwterrein en de bouwactiviteiten goed overzien. 
 
...
De 65e editie van ons kwartaalblad 'Zusters' is deze week verschenen. In de afgelopen drie maanden is er weer veel gebeurd in de Nederlandse provincie laat het blad zien.
 
Zoals in de Constituties verwoord is, staan zusters stil bij de tekenen en noden van deze...
Van 27 mei t/m 20 juni 2018 hebben 5 zusters scmm en 15 fraters cmm de Vincentiaanse pelgrimstocht gemaakt. Op maandag 18 juni 2018 waren de 5 zusters van liefde op de koffie bij hun Nederlandse medezusters in woonzorgcentrum Mater Misericordiae in Tilburg. Het was een feestelijke...

Pagina's