Zusters wereldwijd, nieuwsbrief

Wilt u meer weten over de Zusters van Liefde en hun liefdewerken wereldwijd? Op 10 oktober jl. is de ‘Briefing’ van het Generaal bestuur verschenen. In deze ‘Briefing’ kunt u o.a. lezen over een werkbezoek aan Timor-Leste, een eerste professie in Brazilië en over het provinciaal kapittel in België en Indonesië.
 
De ‘Briefing’ is de interne nieuwsbrief van de congregatie. Zo'n acht keer per jaar worden de zusters wereldwijd via deze briefing geïnformeerd. Er wonen en werken zusters van Liefde in België, Brazilië, Engeland/Ierland, Indonesië, Nederland, Verenigde Staten, De Filippijnen en Timor-Leste.
 
Briefings downloaden
Download: Briefing oktober 2017 (pdf).
 
Alle briefings van 2017 en 2016 zijn te vinden op www.sistersofcharity.nl
 
 
« Terug naar overzicht