Zangdag in Abdij van Berne Heeswijk

Op zaterdag 18 november 2017 organiseert Boekhandel Berne in de abdij van Berne Heeswijk een bijzondere ‘zangdag’. Tijdens deze dag zingen we met elkaar de teksten van de dominicaan Henk Jongerius op de melodieën van onder meer Engelse hymnen. We sluiten af met een bezoek aan het proeflokaal van Berne Abijbier. U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere ‘zangdag’ in de abdij van Berne!

De zangdag wordt begeleid door de dominicaan Henk Jongerius rondom zijn liedbundel ‘Voor wie gedenken’. Henk Jongerius geldt als een van de belangrijkste vernieuwers van de liturgie in Nederland. Zijn werk wordt gezongen in tal van katholieke én protestantse gemeenschappen. 
 
Praktische gegevens
Datum: Zaterdag 18 november 2017
Plaats: Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk
Deelname: € 20,- (incl. koffie/thee, lunch, drankje)
 
U dient vooraf plaatsen te reserveren.
 
Meer informatie
Informatie over het programma en aanmelden kunt u vinden op www.abdijvanberne.nl.
 
 
« Terug naar overzicht