Verzendwijze blad 'Zusters'

Wellicht is het u opgevallen? Het blad ‘Zusters’ van oktober was verpakt in een doorzichtig, afbreekbaar, folie met een papieren adreslabel. We hebben de papieren enveloppe vervangen vanwege de kosten en verzendgemak. De zusters ontvangen het blad overigens op de gebruikelijke manier.
 
Ons informatieblad wordt sinds oktober 2017 rechtstreeks vanuit de drukker verstuurd naar familieleden van zusters en andere abonnees. Dit is veel goedkoper dan het blad via ons secretariaat in enveloppen te versturen. Het geeft een flinke besparing op de portokosten en we gebruiken op deze manier minder papieren enveloppen.
 
Voor de anders wonende zusters, de zusters in Mater Misericordiae en de medewerkers blijft de verzending zoals het was: vanuit het secretariaat en zoveel mogelijk zonder enveloppe.
 
« Terug naar overzicht