De (ver)bouw is begonnen

Op maandag 9 oktober 2017 is de (ver)bouw van en bij het Moederhuis aan de Tilburgse Oude Dijk begonnen. De afgelopen maanden zijn de nodige voorbereidingen getroffen voor de herontwikkeling van het oude Ontmoetingscentrum van de zusters, en de nieuwbouw van 40 huurappartementen in de kloostertuin. Hiervoor zijn o.a. de gymzaal van de Jozefmavo en delen van de kloostermuur gesloopt.
 
De omwonenden van de Oude Dijk zijn per brief geïnformeerd dat er vanaf 9 oktober hard wordt gewerkt aan de (ver)bouw van de gebouwen aan de Oude Dijk. Dit kan zowel voor zusters als voor de omwonenden mogelijk tot enige overlast leiden. 
 
Vanzelfsprekend zal de aannemer met zijn mensen zijn uiterste best doen om deze overlast te beperken. Zij vragen dan ook op voorhand enig begrip daarvoor.
 
Beeld krijgen van de (ver)bouw?
U kunt de vorderingen volgen via het fotoalbum ‘Herontwikkeling Oude Dijk/ Kloosterstraat'.  
 
« Terug naar overzicht