185 jaar Zusters van Liefde

Op donderdag 23 november 2017 is het 185 jaar geleden dat Mgr. Joannes Zwijsen de Congregatie Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw, Moeder van Barmhartigheid stichtte. Dit 185-jarig bestaan laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. 
 
Die dag vieren wij, zusters, met elkaar de Eucharistie in de grote kapel in ons Moederhuis aan de Oude Dijk in Tilburg. Ondanks hun hoge leeftijd proberen de meeste zusters uit Arnhem, Raalte, Tilburg en andere plaatsen uit het land hierbij aanwezig zijn.
 
Mgr. De Korte, bisschop van ’s-Hertogenbosch, is graag ingegaan op onze uitnodiging om als celebrant voor te gaan in de viering.
 
We zien uit naar een feestelijke 185ste Stichtingsdag!
 
Op www.scmm.nl en in het blad ‘Zusters’ van december 2017 zullen wij in woord en beeld terugblikken op dit feestelijke jubileum.
 
 
« Terug naar overzicht