Sleuteloverdracht Jozefmavo

Op maandag 31 juli jl. heeft de (sleutel)overdracht van het gebouw van de Jozefmavo plaatsgevonden. Het gebouw is gevestigd naast het provincialaat aan de Oude Dijk in Tilburg. Vestigingsdirecteur Frank Kraus hecht veel waarde aan de relatie met de Zusters van Liefde. Tijdens de sleuteloverdracht bedankte hij ons voor de vele jaren van verbondenheid.
 
Dhr. Kraus: “Met enige weemoed heb ik vandaag namens de Jozefmavo een langdurige periode van verbondenheid en vriendschap met de Zusters van Liefde afgesloten. We hebben samen geschiedenis gemaakt op die plaats en vele leerlingen hebben via die school hun weg gevonden in het leven. Het was fijn om de waardering te voelen bij hoe netjes en correct wij het gebouw hebben overgedragen en we zullen uiteraard zorgen dat de afwerking, de sloop van alles wat aangebouwd is keurig wordt geregeld.
 
Verbondenheid blijft
Zoals beloofd zal ik bij gelegenheid een delegatie van de Zusters van Liefde persoonlijk uitnodigen om kennis te nemen van de nieuwe locatie. Dan zal ik met trots in het trappenhuis de nis tonen waar ons Jozefbeeld alle leerlingen en personeelsleden van boven aanschouwt. We blijven zo voor eeuwig verbonden met onze oorsprong, het initiatief van de Zusters van Liefde om onderwijs te geven aan burgerkinderen die ook recht hebben op onderwijs dat bij ze past en dat is goed.”
 
Jozefbeeld opgeknapt
Wij hebben vervolgens de heer Kraus schriftelijk hartelijk dank gezegd voor zijn verbondenheid en betrokkenheid met de Zusters. Wij hebben dat in al die jaren ook zo ervaren; en nog. Dat blijkt niet alleen uit zijn woorden, maar ook uit het feit dat hij het oude Jozefbeeld van de school persoonlijk heeft opgeknapt.
 
School blijft Jozefmavo heten
Bovendien heeft dhr. Kraus besloten dat de naam van de Jozefmavo gehandhaafd blijft voor de nieuwe locatie. Ook een prachtig gebaar!
Dit alles doet ons goed.
 

 

 

« Terug naar overzicht