Ontmoet Mirjam van 't Veld

Samen met de Beweging van barmhartigheid organiseren we een Ontdekkingsreis naar vrouwelijke gestalten van compassie. Onderdeel daarvan is het Ontmoetingsprogramma met inspirerende vrouwen. Op 13 september 2017 is een ontmoeting gepland met burgemeester Mirjam Van 't Veld, in Amstelveen. Meld u aan!
 
Het Ontmoetingsprogramma bestaat uit een aantal ontmoetingen waarbij we in kleine groep op bezoek gaan bij een aantal bijzondere vrouwen - waarvan wij denken - dat ze een hedendaags voorbeeld van compassie zijn. We zijn inmiddels al op bezoek geweest bij Hilde Kieboom, Adelheid Roosen en Rianne Letschert. 
 
Ontmoeting met Mirjam Van ’t Veld 
Op 13 september 2017 staat een ontmoeting gepland met Mirjam Van ’t Veld, burgemeester van Amstelveen. Zij is genomineerd voor de internationale World Mayor Prize. Deze internationale prijs is een onderscheiding voor uitzonderlijke moed, compassie en competentie. U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. 

"Voor menselijke waardigheid steek ik mijn nek uit."
(Mirjam van ’t Veld)
 
Praktische gegevens
De ontmoeting vindt plaats op 13 september 2017, van 13:30 tot ongeveer 16.00 uur, in Amstelveen.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar provincialaat@scmm-tilburg.nl.
 
Ga op Ontdekkingsreis:
Lees hierover meer in het Ontmoetingsprogramma.
Neem ook een kijkje op de website van de Beweging van Barmhartigheid.
 
« Terug naar overzicht