Nieuw hoofd huishouding provincialaat en nieuwe medewerkster

Het is een komen en gaan... Graag stellen we u voor aan ons nieuw hoofd huishouding van het provincialaat. Mevr. Mariolein van Soest neemt het stokje over van mevr. Jeanne van de Wouw die met pensioen gaat.
 
Mevr. Mariolein van Soest is voor zusters een bekend gezicht. Zij werkt inmiddels ook al weer geruime tijd binnen de huishoudelijke dienst op ons proviniclaat in Tilburg. Sterker nog, zij vierde in april jongstleden haar koperen dienstjubileum.
 
Wij wensen Mariolein succes in haar nieuwe functie, in de wetenschap dat zij de laatste jaren al regelmatig voor Jeanne heeft waargenomen tijdens vakanties en vrije dagen. Het werk is dus niet geheel nieuw voor haar.
 
Overigens wordt de ‘oude‘ functie van Mariolein vanaf 1 juli jl. ingevuld door een nieuwe medewerkster; en wel door mevr. Mayke Jolie. Mayke is voor velen in woonzorgcentrum Mater Misericordiae in Tilburg geen onbekende, omdat zij daar jarenlang werkzaam is geweest als refterhulp. Ook Mayke wensen we natuurlijk veel plezier en succes in haar nieuwe functie. 
 
« Terug naar overzicht