Mariadag 7 oktober 2017

Samen met de Beweging van barmhartigheid organiseren we een Ontdekkingsreis naar vrouwelijke gestalten van compassie. Ter afsluiting van deze ontdekkingsreis organiseren wij een dag gewijd aan Maria. Deze Mariaconferentie vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2017 in ons Ontmoetingscentrum aan de Oude Dijk 1a in Tilburg.
 
Maria is de meest invloedrijke en meest afgebeelde vrouw ter wereld. Zij staat symbool voor liefde, troost, barmhartigheid en bescherming. Maar hoe goed kennen we haar eigenlijk? Het is boeiend om ons beeld van Maria te verdiepen en te verruimen.
 
Bent u nieuwsgierig naar de onderbelichte kwaliteiten van Maria, zoals haar onverschrokkenheid en aardsheid? Wilt u meer weten over hoe zij door de eeuwen heen het lijden van velen heeft verlicht? De universele waarden die Maria belichaamt kunnen een diepe herkenning bij ons oproepen. Ontdek tijdens deze inspiratiebijeenkomst wat Maria u te zeggen heeft.
 
Programma
Aan het programma wordt momenteel de laatste hand gelegd. Wel kunnen we alvast onthullen dat onder andere Janneke Stegeman (Theoloog des Vaderlands) en Mariëlle Lassche (kunsthistorica) hun bijdrage zullen leveren. Het volledige programma komt in de loop van augustus beschikbaar. Meer informatie vindt u op www.barmhartigheid.nl
 
Praktische gegevens
Zaterdag 7 oktober 2017 van 11.00 tot 16.00 uur. 
Ontmoetingscentrum Zusters van Liefde, Oude Dijk 1a in Tilburg.
Kosten: 25 euro, contant te betalen bij aankomst (dit is inclusief koffie, thee en lunch)
 
Schrijft u zich alvast in of noteer alvast de datum!
U kunt zich aanmelden via ons secretariaat: e-mail provincialaat@scmm-tilburg.nl of telefoon 013 – 543 31 96.
 
 
 
 
 
« Terug naar overzicht