Tilburgs Kliekjes Doorgeefluik

Tijdens onze Open Kloostermiddag op zondag 11 juni a.s. kunt u een bijdrage geven voor een goed doel. De Commissie Behandeling Giften van de zusters heeft dit keer gekozen voor het ‘Tilburgs Kliekjes Doorgeefluik’. 
 
Het begon met een klein initiatief op Facebook, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een groot project waar ruim 1300 mensen aan meedoen: het Tilburgs Kliekjes Doorgeefluik. Het draait allemaal om het volgende: Heb je eten over? Geef het weg!
 
Lees meer over dit sympathieke initiatief op www.omroepbrabant.nl.
 
 
 
 
Zr. Anny de Jong heeft een originele 'giftenbox' in de vorm van een tasje/portemonnee gemaakt. Tijdens de Open Kloostermiddag op 11 juni a.s. kunt u daarin uw geldelijke bijdrage leveren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
« Terug naar overzicht