Nieuwe plek voor Perenlaantje!

Het perenlaantje uit de Tilburgse kloostertuin heeft plaatsgemaakt voor diverse bouwactiviteiten voor nieuwe zorgeenheden- en appartementen voor de zusters. De congregatie heeft deze zogenoemde berceau gedoneerd aan Stichting Stadsbomen Tilburg om er een nieuwe plek voor te vinden. En die nieuwe plek is inmiddels gevonden! 
 
Het laantje zal herplant worden op het terrein van Activiteitenhuis Tongerlose Hoef in Tilburg. De berceau krijgt een prominente plaats in de tuin van het Activiteitenhuis. Die tuin wordt heringericht onder leiding van een tuinarchitect. We zijn blij dat dit fraaie Tilburgs Cultuurgoed op deze manier behouden blijft!
 
Vrijwilligers
Stichting Stadsbomen Tilburg zoekt vrijwilligers voor het onderhoud: het snoeien van de bomen in maart en juni. Voor een training tot snoeier en begeleiding wordt gezorgd. Opgeven kan via stadsbomentilburg@gmail.com.
 
Activiteitenhuis Tongerlose Hoef
Activiteitenhuis Tongerlose Hoef, onderdeel van de Amarant Groep, biedt mensen met een beperking zinvolle en gezellige invulling van hun vrije tijd, dagbesteding, opleiding en werk.
 

 

« Terug naar overzicht