Nieuws

De Regionale kring van Barmhartigheid  - Tilburg nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst op zaterdagmorgen, 16 september 2017. Het belooft weer een bijeenkomst vol inspiratie en dialoog te worden. U bent van harte welkom! 
 
Zaterdag 16 september 2017 is mevr...
De voorbereidingen voor het (ver)bouwen van nieuwe zorgeenheden- en appartementen voor de zusters in de kloostertuin achter de Oude Dijk in Tilburg zijn in volle gang. Begin augustus 2017 is de betonnen gymzaal van de St Jozefmavo gesloopt.
 
Vanuit de...
Op vrijdag 1 september 2017 vragen christenen in ’s-Hertogenbosch aandacht voor de bescherming van de aarde. Dit bij gelegenheid van de jaarlijkse Wereldgebedsdag voor de schepping. Dat doen ze met een processie langs plaatsen in de stad waar concrete inzet voor de aarde zichtbaar...
Op 15 augustus vieren we Maria Tenhemelopneming, ook wel Maria Hemelvaart genoemd. Die dag vieren we hoe Maria haar Zoon Jezus in het Paasmysterie is gevolgd en met ziel en lichaam glorievol ten hemel is opgenomen. In Gods liefde leeft Maria voort en komt bij Hem tot voltooiing....
Samen met de Beweging van barmhartigheid organiseren we een Ontdekkingsreis naar vrouwelijke gestalten van compassie. Onderdeel daarvan is het Ontmoetingsprogramma met inspirerende vrouwen. Op 13 september 2017 is een ontmoeting gepland met burgemeester Mirjam Van 't Veld, in Amstelveen....
Samen met de Beweging van barmhartigheid organiseren we een Ontdekkingsreis naar vrouwelijke gestalten van compassie. Ter afsluiting van deze ontdekkingsreis organiseren wij een dag gewijd aan Maria. Deze Mariaconferentie vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2017 in ons Ontmoetingscentrum...
De voorbereidingen voor het (ver)bouwen van nieuwe zorgeenheden- en appartementen voor de zusters in de kloostertuin achter de Oude Dijk in Tilburg zijn in volle gang. Op 27 juni jl. is een gedeelte van de kloostermuur in de tuin gesloopt. Momenteel wordt de bouwplaats ingericht en veilig...
Samen met de landelijke Beweging van Barmhartigheid organiseren wij, Zusters van Liefde, de driedelige reeks ‘Ontdekkingsreis naar vrouwelijke gestalten van compassie’. In ons informatieblad ‘Zusters’ van juni 2017 schreef ik daarover en zoomde in op de barmhartige vrouwen met we in de...
Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn bij ons, Zusters van Liefde gaat mevr. Jeanne van de Wouw, hoofd huishoudelijke dienst van het provincialaat, met pensioen. Op woensdag 26 juli 2017 neemt zij officieel afscheid van ons.
 
Wij hopen dat Jeanne met veel plezier...
Het is een komen en gaan... Graag stellen we u voor aan ons nieuw hoofd huishouding van het provincialaat. Mevr. Mariolein van Soest neemt het stokje over van mevr. Jeanne van de Wouw die met pensioen gaat.
 
Mevr. Mariolein van Soest is voor zusters een bekend...

Pagina's