Generaal kapittel afgesloten

Op 16 juni 2017 is het  Generaal Kapittel afgerond. De nieuw gekozen generale overste Zr. Hermin Bu’ulölö sloot de vergadering met de belofte dat zij samen met haar bestuursleden hard zal werken aan de gegeven opdrachten en dat ze alle zusters zal steunen, waaronder de provinciale oversten, de provinciale besturen en de coördinatoren.
 
Vertrouwend op de kracht van de Heilige Geest zal het bestuur proberen de tekenen van de tijd te zien, maar ook dingen te veranderen en te vernieuwen, zonder het apostolische werk uit het oog te verliezen. Tot slot ontvangt iedereen een kleine attentie in de vorm van een glazen vogeltje als symbool voor de Heilige Geest die vervolgens uitwaaiert over de wereld.
 
Slotviering en receptie
Na de lunch vond de afsluitende eucharistieviering plaats waar de nieuwe bestuursleden beloven het algemeen belang van de congregatie in het oog te houden. Vervolgens was er gelegenheid om de nieuwe bestuursleden te feliciteren in de aula van Huize Mater Misericordiae in Tilburg.
 
Dagverslagen en foto's
Meer informatie
Alle informatie over het Generaal kapittel 2017 kunt u vinden http://sistersofcharity.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

« Terug naar overzicht