Nieuws

In de Scheepsvaartkrant van december 2017 staat een artikel over de zusters Laetitia, Adrienne en Mathea. Deze drie zusters verhuisden eind 2016 naar Tilburg. Na 50 jaar wonen en werken in Rotterdam. In het artikel blikken de zusters terug op hun liefdewerk in Rotterdam en vertellen zij hoe...

Hartelijk dank voor de vele goede wensen die wij van u mochten ontvangen voor Kerstmis en de jaarwisseling. Het jaar 2018 is begonnen en wij mogen er met een dankbaar gevoel getuigen van zijn.
 
Op 6 januari vieren Driekoningen. Een dag met een feestelijk tintje...

Noteer alvast in uw agenda. In de uitzending van Andere Tijden op zaterdag 3 februari a.s. om 21.20 uur op NPO 2 vertelt Zr. Truus Hofhuis over het Huiskamerproject in Den Haag. De moeite waard om haar verhaal te horen. 

U kunt de uitzending daarna nog terugkijken op de computer...

Donderdag 23 november 2017 was een bijzondere dag voor alle Zusters van Liefde, wereldwijd. Die dag bestond onze congregatie precies 185 jaar. Dit unieke feit hebben we in grote dankbaarheid en verbondenheid in onze provincie gevierd. In deze speciale uitgave van ons informatieblad '...
Wilt u meer weten over de Zusters van Liefde en hun liefdewerken wereldwijd? Eind december jl. is de ‘Briefing’ van het Generaal bestuur verschenen. In deze ‘Briefing’ kunt u o.a. lezen over verschillende werkbezoeken en over de maneir waarop het 185-jarig jubileum van de congregatie...

Alweer is een jaar bijna voorbij! Kijken we achterom, dan zijn er beslist voor velen momenten geweest, die u zou willen vasthouden, die u zou willen koesteren, omdat ze u blij en gelukkig maken. Wellicht waren er in het afgelopen jaar ook dagen die we het liefst snel vergeten. Ze brachten...

Op 23 november 1832 stichtte Mgr. Joannes Zwijsen de Congregatie Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw, Moeder van Barmhartigheid. Op 23 november 2017 vierden wij het 185-jarig bestaan van onze congregatie. Het was een gedenkwaardige en feestelijke dag!
 
...
Op 23 november 2017 vierde de congregatie haar 185-jarig bestaan. Tijdens de Eucharistieviering ter gelegenheid van dit jubileum heeft Mgr. de Korte, bisschop van ’s-Hertogenbosch de eerste steen van de nieuwbouw bij het Moederhuis ingezegend. 
 
Zoals bekend...
Op 6 november 2017 is het cement gestort voor de muren van de (ver)bouw van woonzorgeenheden aan de Tilburgse Oude Dijk. De contouren van de nieuwe gebouwen worden zichtbaar.
 
Beeld krijgen van de (ver)bouw?
U kunt de vorderingen...

Op zaterdag 7 oktober jl. werd de Mariadag gehouden in de Grote kapel en het ontmoetingscentrum aan de Tilbrugse Oude Dijk. Wilt u een beeld krijgen van deze dag? Of nog even nagenieten? Neem dan een kijkje in het fotoalbum Mariadag...

Pagina's